Retourneren

Retouren horen er bij en zijn ook geen probleem, kunnen we u helpen voorafgaande aan het retour zenden dan doen we dit graag.  Schroom niet om contact met ons op te nemen.  Mocht u toch doen besluiten het product retour te zenden dan verzoeken dan we u het retour formulier in te vullen en bij uw bestelling in de doos te stoppen.


U heeft het recht een door u besteld product binnen 14 werkdagen aan ons retour te sturen, mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat en niet gebruikt. U heeft dan tevens recht op het retour ontvangen van alle betaalde bedragen (uw oorspronkelijke aankoopbedrag). Er zijn echter voorwaarden: Zo zijn de retour vrachtkosten altijd voor de rekening van de aankopende partij. Wij zullen direct na ontvangst van je retourzending het product controleren en, indien onbeschadigd en in zo ver mogelijk in oorspronkelijke staat, het aankoop bedrag binnen 14 dagen aan je terugbetalen.

Graag onderstaand retourformulier invullen voordat u het product retour zend:
*  retour formulier

Het product moet wel nog verkoopbaar zijn
Het product dient in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terug gestuurd te worden. Indien redelijkerwijs mogelijk.

Reden retour
Het is niet verplicht om de reden van retour te vermelden. Maar wij zouden wel graag de reden willen weten, zodat we daaruit kunnen leren wat er fout is gegaan of wat we in de communicatie moeten verbeteren.

Graag uw bank informatie
Bij een retour betaling moeten we wel weten op welke bankrekening wij het geld moeten overmaken. 
Graag de juiste naam, bank relatie en rekeningnummer. 

Na de bedenktijd
Is het bedenk termijn van 14 dagen verstreken dan dient u eerst contact met ons op te nemen alvorens u het product aan ons retour stuurt.

Wij accepteren GEEN strafport
Retourzendingen die niet, of te weinig, zijn gefrankeerd worden door ons aangenomen.  Maar de strafport verrekenen we met de uitbetaling.

Contact opnemen
Veel van de problemen en vragen zijn via de telefoon uitstekend op te lossen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over onze producten en/of diensten dan kun je contact op nemen met:

e-mail: info@vandaagmagik.nl
 

 

 

© 2019 - 2022 VandaagmagIK... | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel