Werkwijze

1. Het intake gesprek

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten tijdens een coaching, zowel voor jezelf als je kind. Tijdens een intakegesprek maak je kennis met mij, kun je de sfeer proeven en mijn materialen bekijken. Ook vertellen jullie waar je tegenaan loopt zodat we aan het einde van het gesprek vast kunnen stellen wat de hulpvraag is. 

Samen kijken we dan of er een klik is om samen dit proces aan te gaan. 

Dit gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur. 

 

 

 

2. De Coaching

We hebben bij de intake de hulpvraag geformuleerd en bij de coaching gaan we kijken of deze hulpvraag nog steeds passend is voordat we aan de slag gaan. 

Ik vind het belangrijk dat jullie je fijn,ontspannen en veilig voelen tijdens de sessies.  Ik maak gebruik van verschillende methoden en tools en we zullen per sessie gaan kijken wat nodig is om in te zetten.  

Een coachingssessie duurt ongeveer een uur en binnen eenaantal sessies zullen we naar je doel toe werken.

Eventueel geef ik oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan.

 

3. De Evaluatie

Tussentijds of aan het einde van een coachsessie zullen we een kleine evaluatie doen. Dit gesprek kan zowel in de praktijkruimte als bij jullie thuis of telefonisch gehouden worden. 

Tijdens dit gesprek kijken we of de hulpvraag nog passend is en kijken we of het nodig is de coaching te vervolgen of dat we de laatste sessie inplannen. 

 

 

Praktisch:

Voordat ik begin met de coaching van jullie kind, heb ik toestemming nodig van beide ouders.

In sommige gevallen geeft een van de ouders geen toestemming. In dat geval kan ik je/jullie kind niet coachen maar is het wel mogelijk dat ik jou als ouder coach. Dit heeft ook effect op jullie kind.

Soms kan het wenselijk zijn dat ik bij jullie thuis kom om daar de coaching te geven. Ook is het mogelijk om, in overleg met de school van jullie kind, de coaching in een rustige ruimte op school te laten plaatsvinden. 

Neem gerust contact met mij op 

© 2019 - 2022 VandaagmagIK... | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel